A bőr felső, elhalt rétegeit mikro-tűs eljárással megnyitjuk és a hatóanyagokat közvetlenül a mélyebben lévő, élő szővetstrutúra felé irányítjuk.
A mikro-tűs (derma-rolleres) hengerléssel a felső, elhalt hámrétegen apró mikrosérüléseket okozunk, ezzel a bőr saját kollagén termelését aktíváljuk és beindul egy természetes, bőr-regengenerációs folyamat. Tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pórusok, hegek halványodnak, eltünnek.MI A DERMA-ROLLER kezelés :

A módszer szakmai néven:  kollagén indukciós terápia!
Megindul a sejtoszódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító mechanizmusa, a fokozodóbb kollagén temelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége: az eredmény : simább, fiatalosabb, kipihentebb arc!!
Az eljárás hatóanyagaiként a minőségi, hosszútávú hatást kifejtő, mezoterápiából már jól ismert, anyagok felhasználása indokolt.
Kozmetikai célú steril (0.2, 0.25,0,3, 05mm  mélységű ultrahanggal elvékonyított 192 mikrotűs) derma-rollerek  szinte fájdalommentesen nyitják meg a bőrszerkezetet, áthatolva a bőr elhalt, felső hámsejein.
Így leküzdve a barrier funkciót, olyan jól ismer bőrazonos hatóanyagot juttathatunk a mélyebb rétegekbe, mint például a nagymolekulájú hyaluronsav vagy egyéb szérumok .

Miért egyedülálló a mikrotűs technika, az 540 tűs dermarollerrel?
A kötőszövet feszessége és a bőr rugalmassága a bőr a kollagén (rugalmas) rostjainak a számától és a minőségétől függ. A kezelés során a rollert egyenletesen forgatva ingereljük a bőr szöveteit, Serkentjük a kollagén rostok termelődését. Ezáltal nagymértékben növeli a bőrregenerálódási, gyógyulási képességét, hatására a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, puhává, üdévé, egyenletessé válik.


A dermaroller egy olyan henger, amelynek felületén 540 mikrotű található, 2,5-szer annyi mint egyéb, más rollerek esetében. A tűk jóval keskenyebbek, mint más rollereknél megszokott, valamint kialakításuk is más. Szemben más termékekkel a dermaroller nem kör, hanem gyémánt alakú sebet ejt, ami jóval kisebb mint a kerek seb, ezáltal jóval kisebb a fájdalomérzet és gyorsabb a seb gyógyulási ideje


Bővebben az derma-rollerről a www.derma-roller.hu társoldalunkon olvashat >> itt

A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!
Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.