MI  A GYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ?!

Magasszintű kezelési módszer, mely gyengéden, hatékonyan és biztonságosan távolítja el az elhalt hámsejteket, bőrszöveteket arcon és testen egyaránt, a kívánt dörzsölési fokozat beállításával.
A készüléket gyémántal bevont érdes kezelőfejei alkalmassá teszik a legérzékenyebb területek (szemkörnyék)  kezelésére is. Tehát nem áramló kristályszemcsékel, működik!
Ennek előnye, hogy nincs por-veszély, a szem körül, a szemhéjakon is kezelhetünk vele, továbbá  
NINCS ANYAGKÖLTSÉG !!
AZONNALI  LÁTHATÓ EREDMÉNYT BIZTOSÍT!


A készülék szabályozott módon elszívja és kiszűri az eltávolított bőr részecskéket.
Klinikailag tesztelt. Bőrgyógyászok jóváhagyásával.
A kezelés mindenfajta heg esetében alkalmazható: hipertóniás,-operációs,-égési és baleseti hegeknél is. Hatásosan bevethető terhességi csíkok, ráncok, pigmentációs és öregségi foltok , nagy tágult pórusú, aknés bőrök kezelésére ,  vagy csak  a  börregeneráció aktívizálására is.
A kezelés célterületei rendszerint az arc, nyak, dekoltázs, kézfejek, de természetesen más testtájak is kezelhetők (heg, stria, stb.).

Egy teljes arckezelés időtartama kb. 10-15 perc

Kezelés hatása növelhető kozmetikumok alkalmazásával. A dermabrázió után a bőr háromszor "FOGÉKONYABB"  a kozmetikumokra!

A következőknél külön figyelni kell a kezelésre vagy súlyos esetben célszerű orvosi véleményt kérni: kezdődő vagy kifejlett akne, cukorbetegség, bőrgyulladás vagy ekcéma, bőr-rák, vérzés vagy sérült erek, tetoválás.

A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!

Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.