A Hydroabráziós készülék segítségével a felső bőrréteg frissíthető fel oly módon, hogy az ultrahangos nagyfrekvenciával rezgő fémlap letolja az elé kerülő elhalt hámsejteket és felpuhítja a bőrt.

Hámlasztás és hidratálás egy készülékkel.

A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny, papírvékonyságú vagy megvastagodott bőr.
Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen.


A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a Hydroabrázió a legbiztonságosabb, és minden bőrtípusnak megfelelően alkalmazható  módszer a bőrfunkciók javítására.
A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

Eltávolítja az elhalt szarusejteket, egyenetlenségeket, foltokat a bőrfelszínről, egyenletessé varázsolja a bőrfelszínt, miközben a víz gondoskodik a bőr természetes hidratációjáról. A vízsugár: felgyorsítja a nyirokkeringést is, a salakanyagok elszállítását, fokozza a mikro keringést a bőrben. Ennek köszönhetően javul a bőr légzése, könnyebben szívódnak fel bőrbe a hatóanyagok is.

A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!
Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.