Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.
A gyógyászat és a kozmetika mezoterápiás hatóanyagai akkor fejtik ki a legintenzívebb hatást, ha pontosan oda kerülnek, ahol a beépülésük esélye a maximális.
Ezek az anyagok fokozzák a sejtek anyagcseréjét, így a kötőszövet saját kollagén és elasztikus rostjait stimulálja. A kezelés eredményeképpen egészségesebb, rugalmasabb, fiatalosabb lesz a bőr.
A szépészeti beavatkozásoknál vagy testkezeléseknél, a gyors  eredmény elérése érdekében a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végző személy, minden ügyfélnél egyedi receptura alapján állítja össze a különböző, természetes és egyben steril  hatóanyagokat.
A terapeuta életkortól függően választja ki a hatóanyagokat, melyeket a b?rbe juttatva. 6-8 kezelést javasohat (1-2 hetes szünettekkel), majd fenntartó kezelést.

Nagy előnye még ennek az eljárásnak, hogy gyakorlatilag veszélytelen.
A mezoterápia gyors, szinte teljesen fájdalommentes, eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik. A kezelésnek nincs gyógyulási ideje, esetenként bőrpirosság előfordulhat, amely 24 órán belül teljesen elmúlik.

Mire jó a mezoterápia?
  • A bőr öregedésének megelőzésére, illetve a már rugalmasságát vesztett bőr ráncainak kezelésére az arc, a nyak, a kéz és a dekoltázs területén.
  • Cellulitisz  kezelésére
  • Helyi zsírbontásra
  • Stria kezelésre, halványításra

A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!
A mezoterápia kozmetikai és orvosi esztétikai  eljárás.

Lényege  abban rejlik, hogy a steril hatóanyagokat valamilyen
tűszúrásos,  vagy szúrás nélküli gépi
(vagy a mindkettőt ötvöző egyéb) 
tehnológiával közvetlenül a mélyen lévő, élő szövet struktúrába injektálja.