Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.
A "lézer fototerápia" egy alacsony energiát használ, így már nem csak orvosi, hanem a kozmetikai szintű használata is lehetővé vált! Klinikai vizsgálatok bizonyítják az egyértelmű sikereket az olyan kozmetikai kezelésekben mint a kimagasló és hosszantartó eredményű ránctalanítás,  bőrmegújítás!

A Silklaser az  infravörös tartományban működő 808 nm hullámhosszú, speciális fényforrás. A hideglézer fájdalommentes, mert akár a 30 perces besugárzásnál is kizárja, az égési rizikó faktort!


A Silklaser különlegessége ellentétben más hideglézerektől, hogy  szórt lézerfénnyel dolgozik így közvetlenül a csukott szemen is használható!

A Silklaser hideglézer:
-biostimulálja a sejtek jobb folyadékszabályozását, emeli a nyirokkeringést, segíti az optimális sejt-oxigén ellátást, serkenti a sejtek közötti kommunikációt
-a megnövekedett sejtaktívitást követően beindul a sejtosztódás, növekszik a kollagén és elasztin képződés
-csökkennek a ráncok, beindul a bőrrevitáció!

A Silklaser és a hozzá speciálisan kifejlesztett BEAUTY-AGE szérumból a sejtek belsejébe juttatott magas koncentrációjú un. kapszulázott hyaluron sav molekulákat rétegesen megköti , és azt stabil keresztkötésekbe rendezi, hálószerűen összekapcsolja, így az egyedülállóan látványos liftig hatás garantálható!kon

Bővebben a Silklaser a www.silklezer.hu társoldalunkon olvashat >> itt

A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!