Rózsavizes arcmaszk:
A rózsavíz önmagában is igen hatékony tonizáló, tisztító és frissítő szer. A vízhiányos bőr remek táplálóanyaga. Arcmosó géllel történő arcmosás után a bőrfelületre spriccelve segíti az ápoló krémek felszívódását. Tonizálja, frissíti, nyugtatja a dekoltázst, vízhiányos bőrt. Ekcéma ellen is kitűnő. Megnyugtatja a fáradt, irritált bőrt. A hozzáadott szérumokkal azonnal helyreállítja a bőrproblémákat, és fiatalossá egészségesebbé teszi a bőrt mindössze 10 perc alatt.
                        
  Arcmaszkok  (rózsavízzel)                      1 dobozban     24db 
  Arc és dekoltázs maszkok (rózsavízzel)    1 dobozban     12db 


Helyezze az összenyomott arcmaszkot egy tégelybe, öntsön rá kb.3-5ml rózsavizet, majd csepegtessen rá a kívánt bőrproblémára személyre szabott ampullás hatóanyagot (1, 2, 3ml-t akár vegyesen),  várja meg amíg az összenyomott maszk kiterül, majd tegye fel ( arcra-dekoltázsra )! 10 percig hagyja fent!"KÉSZÍTSD MAGAD" arcmaszkok

Készítse el vendége személyre szabott arcmaszkját!
Bőrproblémánként, személyre kialakítva, azonnal feltehető!Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.
Floritene of GENEVA     -     Svájci minőség!
COLD MASK arcmaszkok:

Anti-Aging arcmaszk természetes összetevőkkel.

Cold maszk azonnal helyreállítja a ragyogást és a feszességet, és fiatalossá teszi a bőrt mindössze 10 perc alatt. Rendszeresen használatkor,  hűtő hatása erősíti a kollagén termelést a bőrben, és láthatóan csökkenti a ráncokat. Kiváló és hatásos.  Visszaadja a bőrnek a feszességet az üdeséget, fiatalos kinézetet.

Arcmaszkok (kész Anti-Age szérummal)      1 dobozban     12db 

Helyezze az összenyomott arcmaszkot egy tégelybe, öntsön rá a hozzáadott Anti-Aging szérumból kb. 8-ml, hatóanyagot, várja meg amíg az összenyomott maszk szétterül, majd tegye fel az arcra! 10 percig hagyja fent!