Copyright  2014 - Minden jog fenntartva.

Jól használható cellulitisz kezelésre. A cellulitisz hatóanyagok általában zsíros, olajos állagúak, tehát nem iontoforizálhatóak.
A két kezelőfejes ultrahang az egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszer, alkalmazásával a vízben és zsírban oldódó hatóanyagok is könnyen bejuttathatók a bőrbe.
A régen hatóanyag-bevitelre használt iontoforézissel ellentétben, amely csak ionokat, illetve vízben oldódó vitaminokat, hatóanyagokat volt képes bejuttatni a bőrbe, az ultrahang zsírok, zsírban oldódó vitaminok, nagyobb molekulájú hatóanyagokat egyaránt a bőrbe tud juttatni.

Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését.


A kapcsolódó termékekről bővebben >> itt!
Az ultrahang a gyógyászatban már évtizedek óta beváltan használt kezelési módszer. A kozmetikai felhasználása napjainkban rendkívül elterjedt és népszerű, felhasználva az egészségügyben szerzett évtizedes tapasztalatokat.
Hatóanyagmentesen az ultrahangnak számos pozitív mellékhatása mutatható ki.
A hatóanyag bevitelén kívül pozitív mellékhatásként említhető, a sejtekben keletkező hőhatás. Pozitív mellékhatásaként megállapítható még a véráramgyorsító hatása, mely gyorsítja a tápanyag eljutását hatóanyagunkból a sejtekbe. Természetesen gyorsítja a salakanyag elszállítását is.